Stoffes Foto

Stoffesfoto.se/bilderna | Meriterna/skrythörnan | Frågor och svar

.fotografen

Namn: Christoffer | Bor: Eskilstuna | Ålder: 31
Fotat: ”Typ 8 år”, mer seriöst senaste åren.
Favoritmotiv: Allt!

Jag är inget proffs, jag är endast glad amatör- / hobby-fotograf som fotograferar i första hand för att ha något att göra och för att det är så fruktansvärt roligt.
Om det är en hobby som går över till ett yrke har jag ingenting emot.

Jag ställer upp på fotouppdrag av alla det slag med all sorts betalning (nästan), även ”Time-for-print” men då finns det lite krav på bildidé, plats m.m. Detta diskuteras i så fall fram vid en eventuell förfrågan.

Det finns en liten inofficiell prislista, hör av dig med vad du vill ha hjälp med, säg vad du erbjuder så diskuterar vi fram en lösning som passar oss båda.

Du hittar mina bilder här på Stoffesfoto.se i första hand, med bäst kvalité och snabbt!

Mig och vissa av mina bilder kan du även hitta på:

Kontakta mig gör du enklast via Kontakt-länken i menyn högst upp. Första kontakt sker via e-post, sen kan vi kommunicera på lämpligt sätt.

 

. Stoffesfoto.se / bilderna

 

Alla mina bilder och allt material som visas på hemsidan är automatiskt skyddat av upphovsrättslagen och betyder att all användning av dessa utan min tillåtelse är förbjuden.

Jag visar mina bilder på lite fler ställen än bara mina egna hemsidor, men hittar du något av mitt material på någon sida där jag inte verkar vara den som publicerat materialet så är jag tacksam om du hör av dig.

Med mina porträttbilder finns det en överenskommelse med modellen hur publicering får ske utöver min kontroll (av modellen själv), den är oftast begränsad till privata hemsidor, bloggar och dylikt.

Om du vill använda mina bilder måste du höra av dig innan. I många fall kräver jag ersättning men i vissa fall räcker det med byline/reklam.

Slump-funktionen är inte så svår att förstå, men jag förklarar ändå: Tryck på den länken och du får se 20 slumpmässigt valda bilder! Enkelt och trevlig.

Webbplatsen är testad och fungerar bäst i senaste versionen av Internet Explorer och Firefox. Jag ansvarar inte för hur sidan ser ut eller fungerar i andra versioner eller webbläsare. Du är rekommenderad att använda Firefox eller Internet Explorer av senaste modell för bästa funktion och upplevelse av StoffesFoto.se. Så är det bara :)

 

. Meriterna / skrythörnan

Här listar jag lite kort dom meriter jag har i fotograferandet. Med meriter menar jag här uppdrag, publiceringar och annat som jag gärna vill skryta lite med :)
Senaste meriten överst.

 

  • Eskilstuna-Kuriren – Läsarbilden (9/6 -08)
    En bild från studenten 6/6 2008 publicerad i bildarkiv på hemsidan samt som läsarbild i den tryckta morgontidningen.
  • Fristads konståkningsklubb (2008-2009)
    Grupp- och porträtt-bilder samt bilder under träning och uppvisningsåkning.
    (Klubben är borta, hemsidan likaså tillsammans med mina bilder)

 

. Frågor och svar

Fråga: Varför har du så många arkiv på hemsidan?
Svar: Med den nya hemsidan är tanken att det ska vara det bästa av det bästa. Men jag vill samtidigt visa lite av vad jag fotat tidigare, och vad jag fotar idag. Och framförallt – att jag blir bättre! Tycka vad man vill om granar och kottar och löv, men lite variant får jag minsann till.

© Christoffer. Kopiering utan upphovsmannens uttryckliga tillstånd är förbjudet enligt lag!