Stoffes Foto

Fotorunda 8/4 – Stilleben

Det finns en sida som jag besöker VARENDA DAG. Det är inte Facebook och det är inte någon nyhetssida. Det är DeviantART.com som kräver minst ett besök varje dag. Jag har genom åren fått mycket inspiration därifrån, inte minst för det jag här kommer att visa.

DeviantART innehåller ALLT du kan tänka dig inom konst. Förstasidan innehåller alltid nya bilder och där kan man komma vidare till fotografer med en fin samling bilder.

Receptet denna gång är enkelt: Ta ett vackert föremål. Placera det i en vacker miljö. Lek med ljus, förgrund och bakgrund. Addera en vacker färgnyans för extra fin effekt.

TADA!

 

Vid flertalet av mina besök på DeviantART har jag fått se en del vackra fickur i fina miljöer, och då tänkte jag att varför ska inte jag prova?

Gjort och sagt. In på Tradera, köp hem ett par fina fickur (fungerande eller inte var sak samma) för småpengar och gå ut i skogen.
För en extra touch använde jag mitt macro-objektiv, 85mm.

 

 

Måste säga att det är riktigt roligt att ta med ett motiv ut i skogen. När motivet inte är gjort för att vara i naturen är det desto roligare :)

Jag tänker nog fynda runt på Tradera fler gånger inom kort och leta upp något vackert att ta med mig ut på fotorundorna.

 

 

Vad tror ni? Kan en Mora-klocka se bra ut i skogen också? ;)

Har ni idéer? Egna bilder? Inspirerande sidor/fotografer/bilder? Kommentera eller e-posta så kommer det upp i bloggen!

UT OCH FOTA!

 

Se alla bilderna tagna 2012-04-08

Sorry, comments are closed for this post.

© Christoffer. Kopiering utan upphovsmannens uttryckliga tillstånd är förbjudet enligt lag!