Stoffes Foto

5+1 galna reklamfilmer om kameror

Jag hittade in på Feber.se och fann ett par roliga reklamfilmer från Canon och Sony som jag tänkte dela med mig. Och när jag ändå är på ämnet så måste jag ju så klart visa några andra roliga klipp jag hittat på internet.

För att få inlägget att flyta så visas 3 klipp på varje sida (en sida till). Och på sida 3 finns en reklamfilm som visar lite naket…

 

Reklamfilm 1 – Canon

Jag kan så väl känna igen mig från mina egna fotorundor. Man hänger, ligger, sitter, kryper, springer, hjular eller rullar på de mest konstiga platser, bara för att få ”den där” bilden! Nu ska det dock tydliggöras att jag använder inte Canon, och jag försöker att inte utsätta mig för annan fara…

 

Reklamfilm 2 – Sony

Det här med systemkameror skapar många frågetecken. Vissa tror sig kunna allt, vissa kan allt, vissa bör syssla med annan hobby. Ambitionen finns där, men det klickar på vägen till klicket (av pop-upblixten t.ex.). Och det här med att filma med en systemkamera, det börjar gå till överdrift.

 

Reklamfilm 3 – Olympus

Superzoom, hela 10x zoom, hela 10x så större/närmare motiv. En gammal klassisk film detta som är värd att se, en gång i alla fall.

 

På nästa sida får du se fler reklamfilmer med fototema!

Sorry, comments are closed for this post.

© Christoffer. Kopiering utan upphovsmannens uttryckliga tillstånd är förbjudet enligt lag!