Stoffes Foto

Ja, jag har fotograferat en dansshow!

(uppdaterat 2012-11-07 14:45)
Nu är första arkivet färdigt, och det kommer du till genom att klicka här!

 

Ikväll har jag fotograferat något helt nytt, något jag sorterat i botten av tänkbara motiv/händelser – dans! Väldigt otippat, men helt klart en erfarenhet. Är nog inte omöjligt att man tackar ja till liknande påhitt i framtiden.

Jag fick äran att som press (ja, det stod så på min reserverade sittplats! :) ) fotografera en 1½ timmes dansshow med dansgruppen Latin & World Rhythm från Eskilstuna [Länkar: webb | facebook]. Det bjöds på bl.a. samba, fjädrar, brasilianska flaggor/klänningar och trumpinnar.

Denna söndag (jag ska sova några timmar efter detta inlägg, sen) kommer jag redigera bilder så det står härliga till! Det finns några hundra att gå igenom…

Håll ögonen öppna på StoffesFoto.se, facebooksidan eller twitter – där kommer uppdateringen direkt efter att bilderna publicerats.

Kollage från Latin and world rhythm dansshow

Sorry, comments are closed for this post.

© Christoffer. Kopiering utan upphovsmannens uttryckliga tillstånd är förbjudet enligt lag!